AI Bulgaria AI Bulgaria

Българи създадоха първия в света AI чатбот за спортни прогнози

ChatSST2.0 
Image: SSTrader

Българският стартъп SSTrader представи „ChatSST2.0“ – първият в света чатбот за спортни прогнози и анализи. Проектът, който е разработван в продължение на 4 години, има за цел да демократизира достъпа до изкуствен интелект в индустрията на спортните залагания.

Мисията ни е да създадем достъпен изкуствен интелект, който помага в анализа на спортни събития, както на бизнеса, така и на обикновения футболен фен

– сподели за AI Bulgaria Георги Апостолов, един от основателите на компанията.

ChatSST2.0 използва усъвършенствани алгоритми за машинно обучение и големи масиви от данни, а екипът, който стои зад проекта, се състои от професионалисти в различни области – от спортни анализатори и букмейкъри до програмисти и експерти по изкуствен интелект.

Анализирайки множество фактори като формата на отборите, статистики за играчите, исторически резултати и др., изкуственият интелект на компанията предлага на потребителите точни прогнози в реално време за различни залози, включително краен победител, резултат на полувремето, общо голове, корнери, картони и др. „ChatSST2.0 е създаден да се учи от всяка интеракция с потребителите, като предлага все по-точни и персонализирани прогнози с всеки изминал ден“, посочват от компанията.

Източник: SSTrader

SSTrader изгражда своята платформа според нуждите и изискванията на своите клиенти и партньори. „Имаме активно общество, изградено от спортни трейдъри, рискови мениджъри, програмисти, футболни запалянковци и фенове. Платформата се ръководи от потребителите и техните нужди, като ежедневно получаваме обратна връзка и предложения за подобрения“, споделя Апостолов.

Компанията планира да разшири възможностите на чатбота, интегрирайки прогнози за баскетбол, тенис, волейбол и дори електронни спортове. Паралелно с това, SSTrader работи и по проекти за интеграция на своя изкуствен интелект с някои от най-иновативните букмейкъри в България.

Последвайте ни в социалните мрежи – FacebookInstagramX и LinkedIn!

Можете също така да ни намерите и последвате и в Google News Showcase.

Остави коментар

Абонирайте се за нашите седмични бюлетини

Получавайте всяка неделя в 10:00ч последно публикуваните в сайта статии

Бюлетини: