AI Bulgaria AI Bulgaria

Изкуственият интелект ще бъде водеща тема на дванадесетата национална конференция „Енвижън“

конференцията
Изображение: Нимеро

Идният понеделник, 9 септември, в Аулата на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ ще се проведе 12-та Национална конференция „Енвижън“. Събитието, което ще започне в 9:00 ч., е организирано от Факултета по науки за образованието и изкуствата и Нимеро“.

Конференцията ще събере преподаватели, директори, студенти и ученици, които ще обменят идеи и опит относно бъдещето на дигиталното образование в България. Сред основните теми на тазгодишното издание ще бъдат изкуственият интелект (AI) и игровизацията, както и ползите от тях в образователния процес.

Снимки от миналогодишното издание на конференцията (Източник: Нимеро)

В конференцията ще участват специалисти и експерти от цялата страна, а участниците ще имат възможност да се запознаят с най-новите технологии и инструменти за интегриране на информационните технологии в образованието.

Участието в събитието е безплатно и става чрез предварителна регистрация, която можете да направите тук: https://www.nimero.com/conference2024/register, а програмата на конференцията можете да намерите тук: https://www.nimero.com/conference2024/schedule.

Последвайте ни в социалните мрежи – FacebookInstagramX и LinkedIn!

Можете също така да ни намерите и последвате и в Google News Showcase.

Остави коментар

Абонирайте се за нашите седмични бюлетини

Получавайте всяка неделя в 10:00ч последно публикуваните в сайта статии

Бюлетини: