За нас

Logo AI Bulgaria
Logo AI Bulgaria

AI Bulgaria е първата онлайн медийна и информационна платформа в България изцяло посветена на Изкуствения Интелект (AI|ИИ).

 

Мисията на AI Bulgaria е да информира българското общество за развитието на изкуствения интелект. В своята мисия AI Bulgaria се стреми да предоставя неутрална, фактологически вярна и безпристрастна информация с цитирани източници, като по този начин предостави добавена стойност за българските потребители.

 

AI Bulgaria е посветена на отговорното популяризиране на познанията и разбирането на изкуствения интелект. Съдържанието, предоставено в нашата платформа, е предназначено само за образователни и информационни цели. Насърчаваме потребителите да използват информацията по етичен начин и с оглед на потенциалното ѝ въздействие върху обществото и/или отделни лица.

 

Платформата ни може да съдържа връзки към външни уебсайтове и да се позовава на различни източници. Тези връзки и източници се предоставят за допълнителен контекст и справка. AI Bulgaria не насърчава съдържанието, нито носи отговорност за точността или надеждността на информацията в тези външни източници.

 

Препоръчваме на потребителите да използват собствена преценка и дискретност, докато използват нашата платформа. AI Bulgaria не носи отговорност за интерпретации, заключения или действия, предприети от потребителите въз основа на информацията, предоставена на нашия уебсайт.

 

Приветстваме Вашите запитвания, мнения и предложения. Ако имате въпроси, искате да допринесете или се нуждаете от допълнителна информация, моля, не се колебайте да се свържете с нас на нашата контактна форма.

Logo AI Bulgaria
Logo AI Bulgaria