AI Bulgaria AI Bulgaria

DeepMotion

DeepMotion

DeepMotion е иновативна платформа, която използва изкуствен интелект (AI), за да преобразува процеса на анимация и 3D.

Продуктовата линия на DeepMotion включва Animate 3D, Real-Time Body Tracking, Virtual Reality Tracking и Motion Brain. Технологията им е доверена и използвана от водещи компании в идустрията като Blizzard, Pixar, Disney, ROBLOX, Microsoft, Crystal Dynamics и Ubisoft.

DeepMotion също така сътрудничи с големи технологични компании като Nvidia, Samsung, Qualcomm и Intel.

Ако желаете да научите повече, посетете уебсайта на DeepMotion.

Функции

DeepMotion предлага множество функции, които отговарят на разнообразните нужди от анимация:

  • Animate 3D: Тази функция позволява на потребителите да генерират 3D анимации от видео клипове, улеснявайки и оптимизирайки процеса на анимация.
  • Real-Time Body Tracking: Този инструмент записва и реконструира 3D движение на цялото тяло, което позволява на потребителите да създават реалистични и динамични анимации.
  • Virtual Reality Tracking: Тази функция позволява създаването на имерсивни аватари на цялото тяло с помощта на минимални трекери, подобрявайки VR преживяването.
  • Motion Brain: Този инструмент превръща дигиталните същества от анимирани в живи, добавяйки ново ниво на реализъм към дигиталните персонажи.

Възможности и приложения

DeepMotion намира приложение в множество сценарии:

  • Разработка на игри: Real-time body tracking и генерирането на 3D анимации на DeepMotion могат да се използват за създаване на реалистични герои и среди във видеоигри.
  • Виртуална реалност: Функцията за проследяване във VR на платформата може да се използва за създаване на завладяващи VR изживявания.
  • Анимация: Animate 3D функцията на DeepMotion може да се използва от аниматори за бързо и ефективно създаване на динамични и реалистични анимации.
  • Цифрово изкуство: Художниците могат да използват инструментите на DeepMotion, за да вдъхнат живот в своите дигитални творби.

Наличност и планове за ценообразуване

DeepMotion предлага безплатна версия на своята платформа, позволявайки на потребителите да опитат функциите, преди да се ангажират с платен план. За по-подробна информация за различните налични ценови планове, моля, посетете уебсайта на компанията.

За повече инструменти, базирани на изкуствен интелект (AI), препоръчваме да прегледате нашата секция „Инструменти“.

Целта на AIBulgaria.com е да предоставя актуална и стойностна информация от света на изкуствения интелект (AI). Последвайте ни в социалните мрежи – Facebook, Instagram, Twitter и LinkedIn. Също така, може да се присъедините към нашия Discord сървър!

Можете също така да ни намерите и последвате и в Google News Showcase.

Остави коментар

Абонирайте се за нашите седмични бюлетини

Получавайте всяка неделя в 10:00ч последно публикуваните в сайта статии

Бюлетини: