AI Bulgaria AI Bulgaria

Google представи редица решения за бизнеса и интеграция на Gemini в Workspace

Gemini бизнес
Source: Google

Google Bard е вече Gemini. Google Assistant скоро ще бъде заменен от Gemini. Сега Duet AI е следващият продукт, който ще премине към Gemini, или както казва главният изпълнителен директор на Google, Сундар Пичай: „Това е ерата на Gemini“.

Днес, 21 февруари, технологичният гигант представи редица бизнес решения, които осигуряват на компании от всички размери достъп до последните модели Gemini.

Source: Google

Първото решение, „Gemini Business“, което е на цена от 20 долара на потребител на месец с годишен абонамент, включва интеграция на Gemini в приложенията Workspace. Асистентът ще изпълнява функции като „Help me write“ (Помогни ми да пиша) в Docs и Gmail, „Enhanced Smart Fill“ (Подобрено интелигентно попълване) в Sheets и генериране на изображения в Slides.

Source: Google

Клиентите на Google могат също така да закупят „Gemini Enterprise“ на цена от 30 долара на потребител на месец с годишен абонамент. Този план включва пълен достъп до Gemini и допълнителни AI функции, като например превод в Google Meet, а впоследствие и водене на бележки от срещи.

Source: Google

Бизнес потребителите получават нов отделен чат с Gemini, базиран на модела 1.0 Ultra, който е от корпоративен клас и предлага допълнителна защита на личните данни. Google посочва, че при бизнес плановете информацията не се използва за реклама, обучение на модели, не се анализира от хора и не се споделя с други потребители или организации.

Ако желаете да използвате Gemini във вашата организация, Google предлага 14-дневен безплатен пробен период.

В допълнение на бизнес предложенията Google интегрира Gemini в Gmail, Docs, Slides, Sheets и Meet като част от плана Google One AI Premium. Той също предлага достъп до Gemini Advanced, който е базиран който e базиран на Gemini 1.0 Ultra.

Google One AI Premium е наличен в над 150 държави, включително България, за 19.99 долара на месец, като има двумесечен безплатен пробен период.

Source: Google

Новите бизнес и персонални предложения приближават Google до Microsoft и OpenAI, които вече предлагат свои собствени алтернативи. Например, Microsoft наскоро представи Copilot за бизнеса с цени, започващи от 20 долара на месец. OpenAI също предлага решения както за малкия и среден бизнес, така и за корпоративни клиенти.

Последвайте ни в социалните мрежи – Facebook, Instagram, X и LinkedIn!

Можете също така да ни намерите и последвате и в Google News Showcase.

Остави коментар

Абонирайте се за нашите седмични бюлетини

Получавайте всяка неделя в 10:00ч последно публикуваните в сайта статии

Бюлетини: