AI Bulgaria AI Bulgaria

Playground AI

Playground AI

Playground AI е безплатна онлайн платформа, която предоставя възможността на потребителите да създават изображения чрез текстови указания (prompts). Тя интегрира AI технологии като Stable Diffusion от StabilityAI и DALL-E от OpenAI, и предлага разнообразие от филтри, помагащи потребителите да достигнат желания стил.

Playground предлага възможността за създаване на до 1000 безплатни изображения на ден с лиценз за комерсиална употреба. С помощта на предварително зададените филтри и удобния потребителски интерфейс, дори начинаещите в областта на AI могат лесно да постигнат удовлетворяващи резултати.

Освен това, Playground AI активно подкрепя общността на артистите. Платформата позволява на потребителите да споделят своите творби, да следват други артисти и да харесват снимки на други хора.

Ако желаете да научите повече, посетете уебсайта на Playground AI.

Характеристики

  • AI Art Generation: Използва AI технологии като DALL-E2 и Stable Diffusion 1.5 & 2.0 за създаване на персонализирани изображения посредством текстови указания (prompts).
  • Range of Filters: Предлага разнообразие от филтри, за да помогне на потребителите да постигнат желания вид.
  • High Volume Generation: Позволява генерирането на до 1000 изображения на ден безплатно.
  • Commercial License: Предоставя безплатен комерсиален лиценз за всички генерирани изображения.
  • User-Friendly Interface: Интерфейсът е създаден с удобни функции, които улесняват начинаещите в AI изкуството да получат впечатляващи резултати с предварително зададените филтри.
  • Cloud Saving: Предоставя възможността за запазване на изображения в облака за лесен достъп и споделяне.
  • Community Interaction: Позволява на потребителите да следват други артисти, да оценяват и миксират техните изображения, както и да споделят свои собствени творения.

Наличност и ценови планове

Playground AI предлага различни нива на услуги: безплатна версия и Pro версия, която струва 15$ на месец.

  • Безплатната версия позволява на потребителите да генерират 1000 изображения на ден и да ги използват комерсиално. Въпреки това, има някои ограничения, като фиксирани размери на изображенията и ограничения върху качеството на изображението след генериране на определен брой изображения.
  • Pro версията предлага повече функции, включително възможността за генериране на 2000 изображения на ден със Stable Diffusion, няма ограничения за размерите на изображенията до 1М пиксела и по-бързо генериране на изображения. Също така предлага приоритетна поддръжка на клиенти.

За тези, които са заинтересовани да създават DALL-E изображения, Playground AI предлага допълнение, което струва допълнителни 10$ на месец. Този модул позволява на потребителите да създават 800 DALL-E изображения на месец, с възможност за закупуване на до 8000 DALL-E изображения на месец.

Всички планове позволяват на потребителите да използват генерираните изображения за лична или комерсиална употреба.

За да получите най-актуалната информация относно цените, моля, посетете уебсайта на Playground AI

Как да използваме Playground AI?

За да използвате Playground AI, трябва просто да се регистрирате на уебсайта и веднага можете да започнете да създавате свои собствени изображения. Платформата предлага разнообразие от предварително зададени филтри и арт стилове, които можете да използвате за генериране на уникални и креативни изображения. С удобния и интуитивен интерфейс, дори и потребителите без предишен опит с AI изкуството могат лесно да използват и изследват Playground AI.

За повече инструменти, базирани на изкуствен интелект (AI), препоръчваме да прегледате нашата секция „Инструменти“.

Целта на AIBulgaria.com е да предоставя актуална и стойностна информация от света на изкуствения интелект (AI). Последвайте ни в социалните мрежи – Facebook, Twitter и LinkedIn. Също така, може да се присъедините към нашия Discord сървър!

Можете също така да ни намерите и последвате и в Google News Showcase.

Остави коментар

Абонирайте се за нашите седмични бюлетини

Получавайте всяка неделя в 10:00ч последно публикуваните в сайта статии

Бюлетини: