AI Bulgaria AI Bulgaria

Stable Audio: Нов инструмент за музиканти от Stability AI

Stable Audio

Stability AI, световен лидер в областта на генеративния AI с отворен код, обяви стартирането на Stable Audio – първият продукт на компанията за генериране на музика и звукови ефекти чрез изкуствен интелект.

Stable Audio представлява новаторски продукт, който използва най-съвременните методи на генеративен AI, за да предложи по-бързи и качествени музикални и звукови решения през лесен за използване уеб интерфейс.

Като единствената независима, отворена и мултимодална компания за генеративен AI, ние сме ентусиазирани да използваме нашия опит за разработването на продукт в подкрепа на музикалните създатели

– споделя Емад Мостак, изпълнителен директор на Stability AI.

Нашата надежда е Stable Audio да даде възможност на музикалните ентусиасти и креативните професионалисти да създават ново съдържание с помощта на AI, и с нетърпение очакваме безбройните иновации, които ще вдъхнови.

Моделът работи с база данни от AudioSparx, водеща музикална библиотека, включваща над 800 000 аудио файлове, което гарантира висококачествени резултати.

Stable Audio: Подкрепа за създателите на музика

Stable Audio е идеален за музиканти, които търсят семпли за своите произведения, като възможностите са безгранични. Аудио файловете се генерират в отговор на описателни текстови указания, предоставени от потребителя, заедно с желаната дължина на аудиото. Например, можете да въведете заявка за 90-секундно парче с указания като „Пост-рок, китари, барабани, бас, струни, еуфорично, повдигащо настроението, мрачно, сурово, епично, сантиментално, 125 BPM“, и то ще бъде изпълнено. Можете да чуете резултата в YouTube канала на Stability AI.

Stable Audio

Продуктът е първият от своя род, който позволява контрол върху дължината и съдържанието на генерираното аудио, благодарение на архитектурата си на латентна дифузия.

Stable Audio предлага различни абонаментни планове, които ще продължат да се обновяват и разширяват с развитието на продукта.

Безплатна версия

  • Месечни генерации на песни: 20
  • Продължителност на песента: До 45 секунди
  • Лиценз: Само за некомерсиална употреба

Професионален план за 11,99 долара на месец (без ДДС)

  • Месечни генерации на песни: 500
  • Продължителност на песента: До 90 секунди
  • Лиценз: За комерсиална употреба

Корпоративен план с индивидуално определяне на цената

  • Месечни генерации на песни: По индивидуална заявка
  • Продължителност на песента: По индивидуална заявка
  • Лиценз: За комерсиална употреба

Stable Audio е само началото. Непрекъснато работим за подобряване на архитектурите, наборите от данни и процедурите за обучение, за да предложим още по-високо качество и контрол

– добавя Мостак, подчертавайки ангажимента на компанията към иновациите.

Можете да опитате Stable Audio на www.stableaudio.com.

Целта на AIBulgaria.com е да предоставя актуална и стойностна информация от света на изкуствения интелект (AI). Последвайте ни в социалните мрежи – Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn и се присъединете към нашия Discord сървър!

Можете също така да ни намерите и последвате и в Google News Showcase.

Остави коментар

Абонирайте се за нашите седмични бюлетини

Получавайте всяка неделя в 10:00ч последно публикуваните в сайта статии

Бюлетини: