AI Bulgaria AI Bulgaria

Webit Summer Edition 2023: Влиянието на изкуствения интелект

Webit Summer Edition 2023

Webit Summer Edition 2023 е престижен форум за проектиране на устойчивото бъдеще. Събитието ще се проведе на 28 юни 2023 г. в Националния дворец на културата (НДК) в София, България. Мисията на Webit е да създаде обществени и екологични промени чрез насърчаване на иновации, предприемачество и експоненциални технологии. Събитието ще събере хиляди инвеститори, иноватори и предприемачи от цял ​​свят. Медийни издания като CNBC-e, The Economist и CNN Turk признават Webit като водещо технологично събитие в Европа.

Venue NDK Sofia

Създателят на Webit: Д-р Пламен Русев

Фондацията Webit, организатор на това влиятелно събитие, е ръководена от нейния основател и изпълнителен директор, д-р Пламен Русев. Влиятелна фигура в технологичната индустрия, венчър капиталист и футурист с 30 години опит в технологиите и инвестициите.

Д-р Пламен Русев.

Нашата мисия е да генерираме обществена и екологична промяна чрез насърчаване на иновациите, предприемачеството и експоненциалните технологии

– Д-р Пламен Русев.

Поглед към бъдещето на изкуствения интелект

Фокусът на Webit Impact 2023 е върху бъдещето на изкуствения интелект и неговия потенциал да насърчи устойчивостта в различни сектори, включително Impact, Energy, Planet & Climate Tech, Smart Cities, Mobility, New Materials, Food & AgTech, business, Web3, Marketing, SaaS, FinTech, Defi, Big/Small Data, Defence, Space, Logistics, Ecommerce, ESG, Health, Synthetic Biology, BioTech, LifeScience, Therapeutics, Digital Health, Wellness, Longevity, Entertainment, Digital Media, Neo Content, AI Companions, MarTech / AdTech, Fashion, Work, Robotics, AI, ML, EdTech, Metaverse, Collaboration, Brain Machine Interfaces, Enterprise, Voice, Haptics, and Ambient AI Computing.

Събитието ще включва ключови речи, панелни дискусии и работни сесии, които ще разгледат ролята на изкуствения интелект в различни сектори, от здравеопазването и образованието до бизнеса и управлението.

Лекторите на събитието

Webit Summer Edition 2023 се гордее с впечатляващ списък от лектори, всеки от тях лидер в собствената си област. Ето някои от тях:

  • Ofir Eyal, изпълнителен директор на Rakuten Viber. Той ръководи амбициозната кампания на Rakuten Viber за откриване на нови продукти, услуги и пазари.
  • Александър Василев, изпълнителен директор на WeTransfer, ще обсъди най-новите приложения на изкуствения интелект с WeTransfer.
  • Jeff Maggioncalda, изпълнителен директор на Coursera, ще сподели своите прозрения за бъдещето на изкуствения интелект в образованието, като разгледа възможности и предизвикателства. Лидерската му роля в Coursera, платформа, която използва изкуствения интелект за персонализирани обучителни преживявания, го прави авторитет по темата.
  • Alberto Prado, Глобален ръководител на Цифрови технологии и партньорства в Unilever R&D.

Събитието ще включи много други водещи фигури от индустрията, които ще споделят своите прозрения и опит.

Билети

Билетите за Webit 2023 са на достъпни на официалния уебсайт. Цените варират в зависимост от типа достъп, който желаете.

  • Билетът In-Person Platinum Access осигурява достъп до зони и събития само за Platinum и достъп до InvestX – LP/VC Summit, билета струва 1500 евро.
  • Билетът In-Person Pro Access осигурява достъп до виртуални и лични събития и струва 135 евро.

Webit Summer Edition 2023 е значимо събитие за всеки, който се интересува от бъдещето на технологиите и иновациите. Това е възможност да се научите от водещи фигури в индустрията, да установите контакти с хора с подобни интереси и да получите прозрения за бъдещето на различни сектори. Не пропускайте възможността да бъдете част от разговора, който оформя нашето бъдеще!

Целта на AIBulgaria.com е да предоставя актуална и стойностна информация от света на изкуствения интелект (AI). Последвайте ни в социалните мрежи – Facebook, InstagramTwitter и LinkedIn. Също така, може да се присъедините към нашия Discord сървър!

Можете също така да ни намерите и последвате и в Google News Showcase.

Остави коментар

Абонирайте се за нашите седмични бюлетини

Получавайте всяка неделя в 10:00ч последно публикуваните в сайта статии

Бюлетини: