AI Bulgaria AI Bulgaria

Grammarly

Grammarly

Grammarly е иновативен инструмент за писане, базиран на изкуствен интелект, който активно открива и коригира грешки в граматиката, правописа, стила и тона на текста ви. Работейки като личен редактор, той е на ваше разположение 24/7, с мисията да ви помогне да подобрите вашето писане до професионално ниво. Независимо дали подготвяте имейл, създавате публикация за социална мрежа или пишете роман, Grammarly гарантира яснота, точност и безупречност на вашия текст.

Компанията предлага множество продукти, адаптирани към различни потребности: Grammarly Premium е идеален за студенти и професионалисти, Grammarly Business е подходящ за организации от всякакъв размер, докато Grammarly for Developers подобрява комуникационните възможности за крайните потребители.

Grammarly има над 30 милиона активни потребители на ден и е използван от над 50 000 екипа. Инструментът е удостоен с редица награди и признания, включително класацията на TIME за 100-те най-влиятелни компании, списъка на Fast Company за най-иновативните компании в областта на изкуствения интелект, Forbes Cloud 100 и Inc. за най-добрите работни места. Също така, има и конкретни данни за ефективността му: според проведена анкета, 99% от студентите са докладвали, че Grammarly е помогнал за подобряване на техните оценки.

Ако желаете да научите повече, посетете уебсайта на Grammarly.

Grammarly можете да използвате на разнообразие от платформи, включително Gmail, Twitter, LinkedIn, Google Docs, Word, Salesforce, Notion и много други. Той също е наличен като разширение за браузъри като Chrome, Safari, Firefox и Edge. Можете също да изтеглите Grammarly за Windows, Mac, iPhone, iPad и Android устройства.

Функции

 • Plagiarism Checker: Платформата сравнява вашия текст с милиарди уеб страници, за да гарантира, че съдържанието ви е оригинално.
 • Citation Generator: Grammarly може да ви помогне при форматирането на цитатите от различни източници.
 • Essay Checker: Тази функция е идеална за студенти и ученици, тъй като проверява есета за грешки в граматиката, пунктуацията и правописа.
 • Paraphrasing Tool: Може да ви помогне да препишете изречения или абзаци, като запазва оригиналния смисъл.
 • Tone Detector: Тази функция анализира вашия текст, за да предостави обратна връзка за тона, помагайки ви да комуникирате по-ефективно.
 • Style Guide: Grammarly предоставя предложения за подобряване на вашия стил на писане и за по-завладяващ текст.
 • Snippets: Тази функция ви позволява да запазите често използван текст за бързо вмъкване.
 • Analytics: Платформата прави анализ за вашите навици и стил, помагайки ви да разберете и подобрите своето писане с течение на времето.

Възможности и приложения

 • Професионална комуникация: Grammarly помага на професионалистите да създават ясни, съдържателни и без грешки имейли, доклади и документи.
 • Академично писане: Студентите могат да го използват за проверка на есета, научни доклади и дисертации за граматика, пунктуация и плагиатстване.
 • Създаване на съдържание: Блогъри, писатели и създатели на съдържание могат да го използват, за да гарантират, че техните текстове са ангажиращи, без грешки и оригинални.
 • Публикуване в социални медии: Grammarly ви помага да създадете убедителни и без грешки публикации в социалните медии, за да ангажирате вашата аудитория.
 • Бизнес предложения: Grammarly гарантира, че вашите бизнес предложения са ясни, съдържателни и без грешки, което увеличава шансовете ви за успех.

Наличност и ценови планове

Grammarly предлага както безплатна версия, която включва основни проверки на граматиката и правописа, така и платени планове, които предлагат по-разширени функции.

За най-актуалните и точни цени, посетете уебсайта на Grammarly.

За повече инструменти, базирани на изкуствен интелект (AI), препоръчваме да прегледате нашата секция „Инструменти“.

Целта на AIBulgaria.com е да предоставя актуална и стойностна информация от света на изкуствения интелект (AI). Последвайте ни в социалните мрежи – Facebook, Twitter и LinkedIn. Също така, може да се присъедините към нашия Discord сървър!

Можете също така да ни намерите и последвате и в Google News Showcase.

Остави коментар

Абонирайте се за нашите седмични бюлетини

Получавайте всяка неделя в 10:00ч последно публикуваните в сайта статии

Бюлетини: