AI Bulgaria AI Bulgaria

Ideogram пусна своя нов модел за генериране на изображения

Ideogram 1.0
Source: Ideogram

Ideogram пусна своя най-усъвършенстван модел за генериране на изображения от текст до момента – Ideogram 1.0.

Инструментът може да създава изображения в различни формати и стилове, да генерира текст и да обработва дълги и сложни указания.

Ideogram 1.0

Създаден от нулата, както всички модели на компанията, Ideogram 1.0 предлага последно поколение рендиране на текст, безпрецедентен фотореализъм и придържане към указанията, както и нова функция, наречена Magic Prompt, която ви помага да пишете подробни указания за красиви и творчески изображения

– споделят от компанията в блог пост по темата.

Те твърдят, че Ideogram 1.0 свежда процента на грешките при генериране на текст в изображенията почти наполовина в сравнение с DALL-E 3, като Midjourney изостава в това отношение от модела OpenAI.

Source: Ideogram

Това може да помогне за създаването на персонализирани послания, мемета, плакати, дизайн на тениски, картички за рожден ден, лога и др.

Според сравнителни тестове, проведени от компанията, потребителите оценяват изображенията, генерирани от Ideogram, като по-добри от тези, създадени от DALL-E 3 и Midjourney.

Source: Ideogram

Ideogram 1.0 включва и нова функция, наречена „Magic Prompt“, която компанията описва като „творчески асистент, който автоматично подобрява, разширява и превежда вашите указания, за да създаде красиви, творчески изображения“.

Ideogram предлага както ежедневни безплатни генерации на изображения, така и различни платени абонаменти за своите потребители. Можете да го изпробвате тук.

Последвайте ни в социалните мрежи – FacebookInstagramX и LinkedIn!

Можете също така да ни намерите и последвате и в Google News Showcase.

Остави коментар

Абонирайте се за нашите седмични бюлетини

Получавайте всяка неделя в 10:00ч последно публикуваните в сайта статии

Бюлетини: