AI Bulgaria AI Bulgaria

Looka AI

Looka

Looka е AI-задвижвана платформа, която улеснява потребителите в създаването на уникални и професионални лога и построяването на цялостна брандова идентичност. Тази платформа е проектирана да бъде интуитивна и лесна за използване, като не изисква специализирани дизайнерски умения и предоставя широк спектър от възможности за персонализация, осигуряващи отличителното присъствие на вашия бранд.

С Looka може да генерирате безкрайни варианти и да модифицирате дизайна, до получаване на идеалното лого за вашата марка. Платформата предоставя файлове на логото с висока резолюция в различни формати, включително PNG, JPG, SVG, EPS, както и вариации (черно и бяло, цветно, с прозрачен фон). Допълнителни функции на Looka включват дизайн на визитки, шаблони за социални медии, персонализирана поддръжка и гаранция за авторското право на логото.

Looka Inc. е компания със седалище в Торонто, Канада, основана през 2016 година. Компанията работи в партньорство с големи организации като Microsoft, HubSpot, Semrush и PartnerStack, затвърждавайки своето място като доверен партньор в сферата на дизайна.

Ако желаете да научите повече, посетете уебсайта на Looka.

Функции

  • Logo Designs: Looka генерира стотици персонализирани логотипи, които можете да адаптирате и модифицирате, за да отговарят на вашата визия.
  • Logo Files: Получавате над 15 файла с висока резолюция в различни формати, включително SVG, PNG, EPS и PDF.
  • Brand Kit: Looka предоставя комплект за брандиране с над 300 персонализирани шаблона, адаптирани към дизайна на вашия лого, включително фактури, брошури и имейл подписи.
  • Social Media Templates: Платформата предлага версии на вашия лого, готови за използване в социалните медии, и ви дава възможност да персонализирате профиловите си снимки и корици.
  • Business Card Designs: Можете да създадете и персонализирате визитки, използвайки 20 професионални шаблона.
  • Brand Info: Получавате ръководство за начинаещи, което показва шрифтовете и цветовете, използвани във вашия лого, и предлага съвети за използване на различните типове файлове в различни среди.

Възможности и приложения

Looka е перфектно решение за начинаещи и малки компании, които искат да създадат професионално лого, без да инвестират в цялостен дизайнерски екип. С помощта на Brand Kit, можете да изградите идентичност на вашия бранд, като използвате своето лого, цветове и шрифтове. С Looka можете да създадете стотици маркетингови материали, включително визитки, публикации в социалните медии и брошури.

Наличност и ценови планове

Looka предлага безплатна версия, която позволява на потребителите да създават и да преглеждат дизайни на своите лога. За достъп до файловете с висока резолюция и допълнителни функции, Looka предлага няколко ценови плана. За най-точната и актуална информация за цените, моля, посетете уебсайта на компанията.

За повече инструменти, базирани на изкуствен интелект (AI), препоръчваме да прегледате нашата секция „Инструменти“.

Целта на AIBulgaria.com е да предоставя актуална и стойностна информация от света на изкуствения интелект (AI). Последвайте ни в социалните мрежи – Facebook, Twitter и LinkedIn. Също така, може да се присъедините към нашия Discord сървър!

Можете също така да ни намерите и последвате и в Google News Showcase.

Остави коментар

Абонирайте се за нашите седмични бюлетини

Получавайте всяка неделя в 10:00ч последно публикуваните в сайта статии

Бюлетини: