AI Bulgaria AI Bulgaria

Вече можете да използвате GPT-4 безплатно на своя смартфон

Copilot Android и iOS
Image: Microsoft

Microsoft наскоро пусна своя чатбот с изкуствен интелект Copilot като приложение за устройства с Android и iOS. Стартирането на мобилното приложение следва въвеждането на Copilot в други услуги на Microsoft, включително Windows 11, Microsoft 365 и GitHub.

Функционалността на Copilot за мобилни устройства наподобява ChatGPT на OpenAI, като ви позволява да задавате въпроси, да изготвяте имейли, да обобщавате текст и дори да създавате изображения чрез интеграцията с генератора на изображения DALL-E 3.

Copilot Android и iOS

За разлика от безплатната версия на ChatGPT, която работи с GPT-3.5, Copilot ви осигурява безплатен достъп до GPT-4, последния голям езиков модел (LLM) на OpenAI. Това значително повишава добавената стойност на приложението, тъй като ви позволява да използвате пълния потенциал на най-новата технология от OpenAI, при това напълно безплатно.

Стартирането на мобилното приложение Copilot е част от по-широката стратегия на Microsoft за предлагане на самостоятелно потребителско изживяване, подобно на ChatGPT, както и преименуването на Bing Chat в Copilot. Паралелно с пускането на приложения за устройства с Android и iOS, Microsoft създаде и уеб приложение за Copilot, което е отделно от Bing.

Последвайте ни в социалните мрежи – Facebook, Instagram, X и LinkedIn!

Можете също така да ни намерите и последвате и в Google News Showcase.

Остави коментар

Абонирайте се за нашите седмични бюлетини

Получавайте всяка неделя в 10:00ч последно публикуваните в сайта статии

Бюлетини: