AI Bulgaria AI Bulgaria

Sudowrite

Sudowrite

SudoWrite е революционен инструмент за писане, задвижван от изкуствен интелект, създаден да помогне на писателите да разкрият безкрайните възможности на своите сюжети. Основана през 2020 г. в Лос Анджелис, Калифорния, компанията има за цел да подпомага писателите в преодоляването на трудности при писане, да стимулира измислянето на креативни сюжетни обрати и да обогати литературния процес.

За да допринася към качеството на текста, Sudowrite интегрира AI моделите GPT-3 и GPT-4, разработени от OpenAI, помагайки писателите да произведат уникални творби. Приложението е съвместимо с Windows, Mac и Linux. Потребителите ценят инструмента за възможностите му да генерира идеи и за визуалното му поле за организация на сюжети и герои.

Водещи медийни издания като The New Yorker, The New York Times и The Verge оценяват Sudowrite като един от най-превъзходните AI инструменти за писане на пазара.

Ако желаете да научите повече, посетете уебсайта на SudoWrite.

Функции

 • Describe: Тази функция ви помага да изобразите живи картини в умовете на вашите читатели, без да затруднявате разказа.
 • Expand: Ако ви се струва, че сцените ви преминават твърде бързо, тази функция може да помогне за тяхното разширяване.
 • Write: Тази функция е като автоматично допълване на стероиди. Генерира следващите 300 думи във вашия стил, предлагайки ви опции за избор.
 • Rewrite: Тази функция е вашата супер гъвкава и безкрайно упорита помощ при редакцията, която може да преписва вашите изречения многократно.
 • Feedback: Sudowrite може да предостави практически области за подобрение на писането ви.
 • Brainstorm: Тази функция е ваш помощник за генериране на идеи, който никога не се изчерпва от думи.

Възможности и приложения

 • Преодоляване на писателската блокада: Sudowrite може да ви помогне да преодолеете писателската блокада, като генерира предложения за следващата част от историята ви.
 • Подобряване на темпото: Ако историята ви се струва бърза, Sudowrite може да ви помогне да разширите сцените си и да подобрите темпото.
 • Подобряване на описанията: Платформата може да ви помогне да създадете живи описания, които помагат на читателите ви да се свържат с вашите герои и обстановка.
 • Редактиране на съдържание: Sudowrite може да препише вашите изречения многократно, помагайки ви да намерите най-добрия начин да изразите вашите идеи.
 • Генериране на идеи: Ако ви липсват идеи, Sudowrite може да генерира нови за вас.

Наличност и планове за ценообразуване

Sudowrite предлага безплатен пробен период за нови потребители, както и различни платени планове. За най-актуални детайли и цени, моля, посетете уебсайта на компанията.

За повече инструменти, базирани на изкуствен интелект (AI), препоръчваме да прегледате нашата секция „Инструменти“.

Целта на AIBulgaria.com е да предоставя актуална и стойностна информация от света на изкуствения интелект (AI). Последвайте ни в социалните мрежи – Facebook, Twitter и LinkedIn. Също така, може да се присъедините към нашия Discord сървър!

Можете също така да ни намерите и последвате и в Google News Showcase.

Остави коментар

Абонирайте се за нашите седмични бюлетини

Получавайте всяка неделя в 10:00ч последно публикуваните в сайта статии

Бюлетини: