AI Bulgaria AI Bulgaria

Poe

Poe

Poe, една революционна AI платформа от Quora, преобразува начина, по който взаимодействаме с ботовете. Тази съвременна платформа предлага не само интерактивно взаимодействие с ботовете, управлявани от разнообразни езикови модели, но и възможността за създаване на собствени, персонализирани такива.

Въпреки че ботовете от Poe могат да изпълнят множество задачи, като обучение, помощ при писане, превод и дори програмиране, наистина уникалното е тяхната персонализация. Те са гъвкави, адаптивни и с вградени технологии от най-висок клас, като GPT-4 и GPT-3.5-turbo от OpenAI, както и Claude от Anthropic.

OpenAI внася в платформата най-новия си AI модел, GPT-4, който се отличава с умението си да генерира текст, който е удивително близък до човешкия. За по-бърза и ефективна генерация на текст, GPT-3.5-turbo влиза в игра. Claude от Anthropic от своя страна, се отличава със специалната си ориентация към креативните задачи, предоставяйки бързина и работа с контекстов прозорец от около 7000 думи. За по-дълги документи, код и други материали, Claude Instant разширява този прозорец до 100 000 токена.

Така Poe не само променя начина, по който взаимодействаме с ботовете, но и отваря вратите към нови възможности за използване и взаимодействие с технологията.

Ако желаете да научите повече, посетете уебсайта на Poe.

Функции

  • Dialogues: Poe ви позволява да водите интерактивни разговори с AI чатботове.
  • Instant response: Получавате незабавни отговори от AI чатботове.
  • Multiple AI chatbots: Платформата предлага разнообразие от AI чатботове, поддържани от трети страни, всеки със своята уникална личност и специализация.
  • iPhone и Android apps: Може да свалите мобилното приложение на Poe от App Store за IOS или Play Store за Android.
  • Integration with productivity apps: Някои чатботове на Poe могат да бъдат интегрирани с популярни приложения за продуктивност като Trello и Google Drive.

Поддържани Големи Езикови Модели (LLMs)

Платформата поддържа различни големи езикови модели (LLMs), които са разработени и поддържани от трети страни. Някои от LLMs, които са налични на Poe, включват:

  • GPT-4: Най-новия AI модел, от OpenAI, GPT-4 е известен със своите впечатляващи способности за генериране на текст, подобен на човешки.
  • GPT-3.5-turbo: Друг AI модел от OpenAI, GPT-3.5-turbo е създаден за бързо и ефективно генериране на текст.
  • Claude от Anthropic: Claude е най-бързият модел на Anthropic, с фокус върху креативни задачи и контекстов прозорец от 9k токена (около 7000 думи).
  • Claude instant от Anthropic: Модел с увеличен контекстен прозорец от 100 хиляди токена (около 75 000 думи), позволява анализ на много дълги документи, код и други материали.

Наличност и ценови планове

Poe предлага безплатна версия с ограничен капацитет от съобщения, потребителите могат да се абонират за платен план, за да се възползват от допълнителни предимства.

Моля, проверeте страницата на Poe за актуалните цени.

За повече инструменти, базирани на изкуствен интелект (AI), препоръчваме да прегледате нашата секция „Инструменти“.

Целта на AIBulgaria.com е да предоставя актуална и стойностна информация от света на изкуствения интелект (AI). Последвайте ни в социалните мрежи – Facebook, Instagram, Twitter и LinkedIn. Също така, може да се присъедините към нашия Discord сървър!

Можете също така да ни намерите и последвате и в Google News Showcase.

Остави коментар

Абонирайте се за нашите седмични бюлетини

Получавайте всяка неделя в 10:00ч последно публикуваните в сайта статии

Бюлетини: