AI Bulgaria AI Bulgaria

Voiser

Voiser

Voiser е пионерска платформа, задвижвана от изкуствен интелект, специализирана в гласови услуги. Тази иновационна система ви позволява да превръщате текст в реч и обратно – реч в текст с невероятна прецизност.

Основната характеристика на Voiser е възпроизвеждането на човекоподобна реч на над 75 езика и диалекти, предлагайки широк спектър от 550 гласови опции. Без значение дали желаете да озвучите текст или да транскрибирате аудио, този инструмент ви предоставя надеждни и интуитивни решения. Платформата е на разположение онлайн през уеб браузъра и като мобилно приложение за iOS и Android.

Но възможностите на Voiser не спират тук. Той предлага специализирани услуги като интеграция с WordPress, генериране на субтитри за YouTube, инструменти за транскрибиране на YouTube видеа, клониране на аудио и дори създаване на говорещи аватари. Платформата дори предлага решения за професионално озвучаване на видеоклипове.

С репутацията си за надеждност и иновации, Voiser е бил избран от гиганти като Renault, Isbank, Vakifbank, Haberturk, Turkuvaz Media и DP World. Над 1000 бранда от повече от 100 държави вече се доверяват на услугите му, превръщайки го в глобален лидер в гласовите технологии.

Ако желаете да научите повече, посетете уебсайта на Voiser.

Функции

  • Voice-over: Voiser може да преобразува текст в реч, подходяща за създаване на аудио съдържание или видео материали.
  • Transcription: Позволява на потребителите да превръщат реч в текст, което е особено полезно за записване на интервюта, срещи и др.
  • Множество езици: Voiser поддържа над 75 езика, превръщайки го в универсален инструмент за глобална комуникация.
  • Разнообразие от гласове: С над 550 гласови опции, потребителите могат да намерят перфектния глас за своите нужди.

Възможности и приложения

  • Създаване на съдържание: Функцията за Voice-over може да се използва за създаване на ангажиращо аудио съдържание за подкасти, видеоклипове и др.
  • Достъпност: Превръщайки текст в реч, Voiser прави съдържанието по-достъпно за хора със зрителни увреждания.
  • Услуги за превод: Voiser може да преобразува аудио файлове в текст, което е полезно за журналисти, изследователи и други професионалисти, нуждаещи се от записване на информация.
  • Многоезична комуникация: Благодарение на поддръжката на много езици, Voiser може да се използва за комуникация с глобална аудитория.

Наличност и ценови планове

Voiser предлага различни ценови планове, за да отговори на различните нужди. За най-актуална и точна информация за цените, моля, посетете уебсайта на компанията.

За повече инструменти, базирани на изкуствен интелект (AI), препоръчваме да прегледате нашата секция „Инструменти“.

Целта на AIBulgaria.com е да предоставя актуална и стойностна информация от света на изкуствения интелект (AI). Последвайте ни в социалните мрежи – Facebook, Twitter и LinkedIn. Също така, може да се присъедините към нашия Discord сървър!

Можете също така да ни намерите и последвате и в Google News Showcase.

Остави коментар

Абонирайте се за нашите седмични бюлетини

Получавайте всяка неделя в 10:00ч последно публикуваните в сайта статии

Бюлетини: