AI Bulgaria AI Bulgaria

Innowave Summit 2023: Дигиталният елит се събира във Варна

Innowave Summit 2023

На 17 и 18 ноември 2023 г., Варна ще бъде домакин на едно от най-престижните събития в дигиталния свят – Innowave Summit. Под купола на Дворецът на културата и спорта, над 5000 участници от 28 страни ще обменят опит, идеи и иновации.

Целта на Innowave Summit 2023 е да обедини дигиталните лидери на Европа и да стимулира иновационните екосистеми

– Innowave.

Събитието ще привлече 75+ говорители от водещи компании и организации, като 82% от тях са на ръководни позиции. Освен това, 120+ изложители ще представят своите продукти и услуги, давайки възможност за бизнес контакти и партньорства.

Speakers

Innowave Summit ще предостави на своите посетители изключителната възможност да се докоснат до най-новите тенденции и иновации, представени от водещи български и световни експерти в дигиталния свят. Сред професионалистите, които ще участват в програмата на форума са:

… и много други професионалисти от различни области на дигиталния свят.

Темите, които ще бъдат обсъждани в рамките на събитието, включват бизнес развитие, маркетинг, електронна търговия, иновации и технологии, изкуствен интелект и много други. Участниците ще имат възможност да научат как да разрастват и мащабират своя бизнес през 2024 г., бъдещето на рекламата и брандирането, стратегии в електронната търговия, Blockchain, Fintech и BigData.

Tickets

Билетите за събитието вече са в продажба, като има различни категории – от „Early Bird“ до „Ultra VIP“, които предлагат различни привилегии, достъп до специални зони и уникални възможности за срещи и обмяна на опит. За повече информация, последвайте този линк.

Innowave Summit 2023 обещава да бъде едно от най-значимите събития за дигиталния бизнес през годината. С мащабната си програма и участието на водещи специалисти, събитието ще предостави ценни възможности за развитие и нови познания. Ние от AI Bulgaria също ще присъстваме! Не пропускайте шанса да бъдете част от Innowave Summit 2023!

Последвайте ни в социалните мрежи – FacebookInstagramX и LinkedIn!

Можете също така да ни намерите и последвате и в Google News Showcase.

Остави коментар

Абонирайте се за нашите седмични бюлетини

Получавайте всяка неделя в 10:00ч последно публикуваните в сайта статии

Бюлетини: