AI Bulgaria AI Bulgaria

UMNI: Българска компания, специализирана в AI чатботове

Umni

В света на дигиталните иновации, където всяка секунда е от съществено значение за потребителския опит, AI чатботoвете се превръщат в ключов инструмент за бизнеса. Сред водещите играчи в тази област на европейския пазар е българската компания Umni. Със седалище в София, компанията е посветена на разработването на иновативни решения, които автоматизират и оптимизират комуникацията между бизнесите и техните клиенти.

Мисия и визия

Umni е водена от мисията да направи разговорния AI достъпен и интуитивен за всеки бизнес. Във визията си за бъдещето, те виждат свят, в който компаниите могат да установят ефективен диалог с клиентите си чрез дигитални асистенти, персонализирани според техните уникални нужди.

Нашата мисия е да направим използването на разговорен AI за обслужване на клиенти лесно и достъпно, за да се даде възможност на бизнеса да автоматизира комуникацията с клиентите самостоятелно чрез създаване на дигитални асистенти с AI за техните нужди без технически умения.

– Umni

Платформата на Umni

Чрез платформата си, Umni предоставя инструменти, които допринасят за спестяване на време, ресурси и подобряване на обслужването на клиентите. Всичко това без нужда от технически познания. Част от тях са:

  • Разговорен AI модул: Позволява на чатботовете да научават и адаптират своите отговори.
  • Динамични форми: Улеснява създаването на интерактивни форми за събиране на информация от клиентите.
  • Статистика: Предоставя ключови данни за поведението на клиентите и ефективността на чатбота.

Продуктите на компанията се отличават с предварителната им подготовка. Пример за това е хотелският чатбот на Umni, който е предварително обучен на над 800 теми и 11 000 въпроса, което гарантира гладка и ефективна интеграция.

Предимствата на чатботове за бизнеса

Компанията е успешно адаптирала своите решения в разнообразие от индустрии, като хотелиерството, здравеопазването,красотата и други. Те предлагат редица предимства като:

  • 24/7 Обслужване: Чатботовете работят без прекъсване, осигурявайки непрекъсната поддръжка на клиентите.
  • Автоматизация: Умните чатботове автоматизират рутинните задачи, което спестява време и ресурси.
  • Обучение: Платформата предоставя инструменти за обучение на нови служители.
  • Статистика: Превръща потока от въпроси в структурирани данни и статистики, които помагат за подобряване на различни аспекти на бизнеса.
  • Ефективност: Чатботовете помагат за оптимизиране на работата на персонала и подобряване на обслужването на клиентите.

Екипът на Umni – Лидерство и глобално признание

Umni е олицетворение на иновация и предприемачество. Техният екип е завършил един от най-престижните стартъп акселератори в Силиконовата долина – The Founder Institute, който е световно признат за формирането на водещи стартъпи. Освен това, успехът на компанията привлече вниманието на канадски VC, Loyal VC, които решиха да инвестират в тяхната визия и мисия.

През 2019 г., Umni остави дълбок отпечатък в българския туризъм, като създаде първият AI градски чатбот – UMNI Plovdiv City Concierge. Тази иновация не остана незабелязана и беше номинирана за иновация в туризма от Министерството на туризма на България.

Елица Стоилова, изпълнителният директор на Umni, е ключов фактор за успеха на компанията. През 2022 г., тя беше включена в списъка на топ 25 жени от България, които допринасят за развитието на VC & Startup екосистемата в Централна и Източна Европа. През 2023 г., тя беше отличена и като една от най-вдъхновяващите жени в сферата на изкуствения интелект за региона на ЦИЕ (България, Хърватия, Гърция, Северна Македония, Румъния).

UMNI

През годините, Umni е помогнала на множество бизнеси да автоматизират комуникацията си с клиентите, като по този начин спестява хиляди часове на персонала и намалява рутинните задачи. Компанията продължава да разширява своите услуги, като се стреми да предоставя най-добрите решения в областта на разговорния AI на своите клиенти.

Целта на AIBulgaria.com е да предоставя актуална и стойностна информация от света на изкуствения интелект (AI). Последвайте ни в социалните мрежи – Facebook, Twitter и LinkedIn. Също така, може да се присъедините към нашия Discord сървър!

Можете също така да ни намерите и последвате и в Google News Showcase.

Остави коментар

Абонирайте се за нашите седмични бюлетини

Получавайте всяка неделя в 10:00ч последно публикуваните в сайта статии

Бюлетини: